Personal

Terug van weggeweest!

Hier ben ik dan… Terug van weggeweest! 9 december kwam mijn laatste post online en zonder dat ik het gepland of aangekondigd had, volgde hierna een lange stilte op mijn blog. Duizendmaal sorry hiervoor!! Er is veel gebeurd en veranderd sinds die laatste post en ik kon helaas echt geen tijd en rust vinden om m’n blog bij te werken, tot nu toe..Het vervolg van mijn vakantieverslag komt uiteraard nog online, maar op dit moment zijn er andere dingen die ik ook graag wil delen. De grootste verandering sinds 9 december is namelijk de verhuizing. Sam (mijn vriend) en ik wonen inmiddels alweer 4 weken in Londen!! 3 januari stapten we samen op het vliegtuig en de volgende dag kwamen de verhuizers en de Ikea met alle spullen. Hoe de verhuizing is gegaan en wat we allemaal moesten regelen voor en na onze verhuizing vertel ik uitgebreid in een aparte post.

Iets anders dat ik graag wil delen is dat ik inmiddels ook ben begonnen met mijn nieuwe opleiding! 16 januari had de University of Westminster een dag voor internationale studenten georganiseerd en de dagen daarop waren vooral kennismaking met elkaar, de universiteit en de opleiding zelf. Afgelopen maandag, 23 januari, is de studie officieel begonnen en helaas begon dat voor mij niet zo goed, aangezien ik meteen dag 2 en 3 moest missen vanwege een flinke griep (waar ik overigens nog steeds een beetje last van heb).. Ook van de eerste weken van mijn studie volgt binnenkort een uitgebreid verslag!

Dus, nogmaals mijn excuses voor de lange ‘pauze’ op Bloggenmetanna.com! Aangezien we inmiddels redelijk gesetteld zijn hier in Londen, wil ik het bloggen weer helemaal oppakken. De komende tijd zal ik dus onder andere bloggen over mijn verhuizing, m’n nieuwe opleiding en een verlaat vakantieverslag. Abonneer je op mijn blog en like m’n Facebook pagina als je op de hoogte wilt blijven en dan zie ik je hopelijk snel weer! 🙂

5 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.