Fashion

Nieuwe favoriet: roze schoenen van Nubikk!

Hola! Deze keer heb ik een ander soort berichtje op BloggenmetAnna.com voor jullie. Toegegeven; ik ben een echte shopaholic… En zo kocht ik laatst dus ook weer een nieuw paar schoenen.. Meteen toen ik ze op internet voorbij zag komen, was ik verliefd, dus ik kon het (weer) niet laten 🙂 Ik ben er zo blij mee dat ik besloot ze te delen op m’n blog, dus kijk snel verder als je benieuwd bent naar m’n nieuwe schatjes van Nubikk!

De lente in Londen is tot nu toe echt genieten en veeeel beter dan ik had verwacht van het altijd regenachtige Engeland! En volgens mij ben ik niet de enige: als de zon schijnt ben ik vrolijk, I love it! Bij een nieuw seizoen, de lente en de zon horen natuurlijk ook mooie, vrolijke kleurtjes en daar heeft het schoenenmerk Nubikk ook over nagedacht.

Instagram @nubikkofficial:

Begin maart plaatsten ze bovenstaande foto’s op hun Instagram (@nubikkofficial) en ik was meteen verkocht. Helaas wist ik ook dat ik “nog een paar schoenen toevoegen aan m’n enorme collectie” niet echt kon verantwoorden, dus dwong ik mezelf er nog even over na te denken… Dit had uiteraard geen enkele zin, want een paar dagen later had ik ze besteld en werden ze thuis afgeleverd.. Ik heb me weer niet in kunnen houden, oeps! Maar zeg nou zelf: ze zijn leuk hè?!

Ze zijn dus van het merk Nubikk en je kan ze hier bestellen. Dit model hebben ze in 4 super schattige kleurtjes, het is moeilijk kiezen, maar roze schoenen had ik nog niet dus vandaar dat ik voor die kleur ben gegaan! Ze kosten helaas wel echt wat, maar de kwaliteit is erg goed, het is echt leer en na ze ingelopen te hebben, lopen ze heerlijk! Sam heeft ook al heel lang een paar van Nubikk en die zien er nog steeds heel goed uit. Ik ben heel blij met m’n nieuwe aankoop en zou het ook leuk vinden om te horen wat jullie ervan vinden! Alvast bedankt voor het reageren, liken, delen en tot snel weer!! xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.