Over mij

Hi, welkom op mijn blog!

Mijn naam is Annabelle en ik ben 23 jaar. Tot voor kort woonde ik samen met mijn ouders, 2 broertjes en zusje in een dorpje in Nederland, maar begin januari 2017 ben ik samen met mijn vriend Sam naar Londen verhuisd! Ik houd vooral van leuke dingen doen met vrienden en familie, tennissen, snowboarden, zeilen en reizen.

In januari 2016 heb ik de HBO opleiding Hotel- en Eventmanagement afgerond en ik droom al sinds mijn 12de van een eigen hotel later. Voordat ik deze droom had, wilde ik altijd schrijfster worden en sinds een paar jaar ben ik enorm geïnteresseerd in de online wereld van tegenwoordig. Ik volg al jaren veel bloggers en ‘youtubers’ en hierdoor ben ik zelf ook gaan nadenken over een eigen blog… Nou, hier is ie dan!

Op mijn blog vertel ik over mijn leven. Wie ben ik? Wat maak ik mee? Wat wil ik bereiken en hoe ga ik dit doen? Hoe denk ik over bepaalde dingen? En ga zo maar door. Ik hoop natuurlijk dat je het leuk vindt om te lezen en dat ik je misschien een beetje kan inspireren met mijn verhalen. Laat je me weten hoe je het vindt? 🙂

In ieder geval wens ik je veel leesplezier!

Liefs, Annabelle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.