Personal

Get to know me! (deel 1)

Voor mijn eerste echte blogpost leek het me leuk om meteen te beginnen met de ‘Get to know me tag’. Deze bestaat uit 40 persoonlijke vragen om mij wat beter te leren kennen. Omdat ik het iets te lang vond worden voor één post, heb ik hem in tweeën gesplitst. Hieronder volgt dus de eerste helft van de tag (20 vragen) en in mijn volgende post zal ik antwoord geven op de overige 20 vragen.

Geboortejaar?
Ik ben geboren in 1994.

Hoe lang ben je?
Ik ben 1.75 meter.

Waar dacht je aan toen je vandaag wakker werd?
Ik werd vanochtend wakker met de gedachte dat ik echt meer moet gaan doen. Ik heb nog zoveel op de planning staan, maar op de een of andere manier stel ik echt alles uit en daar baal ik van.

Waar ben je op dit moment?
Op dit moment zit ik aan de keukentafel.

Single/relatie?
Ik heb al 4,5 jaar een relatie met Sam.

met Sam

Beschrijf jezelf kort, maar krachtig:
Dit vind ik zó moeilijk! Maar na lang denken komt dit in me op: Ik ben een zelfstandige, eigenwijze perfectionist, die kiezen heel moeilijk vind en ontzettend onzeker is over zichzelf.

Guy/Girlcrush:
Mijn guycrush is Sam, obviously! En een girlcrush heb ik niet echt.

Wat zou je op dit moment graag willen?
Dat alles in m’n leven op z’n plek zou vallen. Ik zit namelijk echt in een periode waarin ik niet weet wat ik wil, wat ik moet doen en hoe ik het moet doen. Vroeger wist ik altijd precies wat ik wilde, welke opleiding, wat ik wilde worden etc., maar gezien het feit dat een hotel starten op je 21ste niet heel realistisch is, ben ik na m’n opleiding een beetje in een gat gevallen. Ik hoopte door deze periode zonder werk even alle tijd voor mezelf te hebben, zodat ik er achter kan komen wat ik nou wil, en ik heb nu wel het idee dat het goed komt, maar dat het helaas nog even duurt.

Wat is je doel in het leven?
Ik wil heel veel leren, zien en beleven. Altijd m’n familie en beste vrienden om me heen hebben en ik wil trots kunnen zijn op alles wat ik doe. Ik wil als oma Annabelle later heel tevreden terug kunnen kijken en nergens spijt van hoeven hebben.

Waar ben je bang voor?
Ik ben eigenlijk voor heel veel bang. Maar vooral voor de dood denk ik. Ik hoor zo vaak over sterfgevallen om me heen door ernstige ziektes en dergelijke en dat beangstigt me enorm.

Heb je je rijbewijs?
Ja, toen ik 16 was heb ik m’n scooterrijbewijs gehaald en direct toen ik 18 was m’n autorijbewijs.

Nagellak of lippenstift?
Eigenlijk allebei niet, maar sinds kort toch nagellak. Lippenstift vind ik heel mooi, maar ik kan er zelf totaal niet mee omgaan en nagellak droeg ik tot voor kort niet omdat ik nagels beet.. Máár ik ben sinds 2,5 week gestopt en heb nu altijd nagellak op om te voorkomen dat ik weer begin.

Wat is je favoriete seizoen van het jaar?
Absoluut zomer! Herfst en lente vind ik mooi en winter vind ik met goeie sneeuw en toch mooi weer ook heel fijn, maar niks gaat boven zomer. Ik houd van de zon, ik word er enorm blij van en ik heb het idee dat alles en iedereen mooier en vrolijker is als de zon schijnt.

Wil je ooit gaan trouwen?
Ja, het lijkt me heel leuk om ooit te trouwen.

Ben je een healthy-freak?
Ja en nee. Wat dat betreft schommel ik echt constant. Het ene moment denk ik helemaal niet aan gezond eten en sporten etc. en het andere moment stort ik me weer in een of ander (nieuw) dieet en sport ik veel te fanatiek voor een korte periode.

Wat voor kleur haar en lengte heb je?
Op dit moment heb ik een lange, schuine bob in de kleur ‘granny-grey’/grijs/zilver/platinum en met een donkere uitgroei. Ik kan niet echt beschrijven welke kleur, aangezien het in elk licht weer anders is..

Welk kleding of make-up item wil je op dit moment heel graag?
Niets specifieks denk ik. Ik heb een paar dagen terug nog heel veel kleding besteld via internet en dat doe ik sowieso vaak, maar op dit moment ben ik niet op zoek naar iets speciaals.

Heb je tattoos?
Nee, ik heb helemaal geen tattoos en heb hier tot nu toe ook geen behoefte aan.

Heb je piercings?
Nee, ik heb alleen maar oorbellen. Ik heb weleens gedacht aan meerdere gaatjes in m’n oren, maar vroeger mocht het nooit van mijn moeder en tegenwoordig heb ik er steeds minder mee.Foto met bril

Draag je een bril?
Ik heb een bril, maar zonder kan ik prima zien en daarom draag ik hem veel te weinig. Ik heb hem gekocht tegen m’n hoofdpijn en elke keer als ik hoofdpijn heb zet ik hem op. Ik weet dat ik hem juist op moet hebben om het te voorkomen. Maarja.. eigenwijs hè!

Nou, dit was het dan; de eerste 20 vragen van de ‘Get to know me tag’. De overige vragen volgen snel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.