Personal

Get to know me! (deel 2)

Zoals beloofd is hier het tweede deel van de ‘Get to know me tag’. Hieronder volgen nog 20 vragen om mij beter te leren kennen!

Wat is jouw perfecte pizza?
Heel saai.. Pizza margherita, maar dan wel met paprika en eventueel tonijn.

Favoriete eten/drinken?
Mijn favoriete eten is zeker weten pasta. Ik ben dol op heel veel soorten pasta en het liefst eet ik het elke dag. Mijn favoriete drinken is lastiger en kan ik eigenlijk niet kiezen. Thuis drink ik vooral water of siroop, maar ergens anders bijvoorbeeld ook muntthee, Ice Tea en Radler.

Wat is je favoriete parfum?
Fierce van Abercrombie & Fitch. Toen ik jaren geleden voor het eerst in een A&F kwam, vond ik het zo lekker ruiken dat ik hun standaard (unisex) luchtje direct heb gekocht. En nog steeds, elke keer als hij bijna op is, zorg ik dat ik alweer een nieuwe klaar heb staan.

Wat is het laatste dat je kocht?
Ik heb vanmiddag voor het laatst iets gekocht op internet en dat was een kort, roze yoga broekje.

Wat deed je vanochtend om 08:00 uur?
Toen sliep ik nog. Ik zou heel graag willen zeggen dat ik toen al van alles had gedaan, maar helaas kan ik absoluut niet vroeg opstaan en zeker niet als ik niks op de planning heb staan.

Favoriete ijsje?
Een heel simpel softijsje, het liefst op zo’n kinderhoorntje. En anders een witte Magnum!

Ben je een hevige slaper, of sta je altijd vroeg op?
Zoals ik hierboven al zei, ik kan niet vroeg op staan. Maar, ik wil mezelf ook geen hevige slaper noemen, aangezien ik ’s avonds veel moeite heb om überhaupt in slaap te komen en vaak pas diep in de nacht slaap. Gemiddeld slaap ik denk ik 5 à 6 uurtjes per nacht.

Wat zijn je plannen voor 2016?
Het jaar is natuurlijk al over de helft, maar wat ik echt nog wil doen dit jaar is: een enorme schoonmaak/’uitzoek sessie’ in m’n kamer, voorbereiden voor de verhuizing (hier vertel ik later meer over!), een bijbaan zoeken voor de komende 4 maanden, op het cruise schip langsgaan bij m’n vriend Sam en niet te vergeten, heel veel tijd stoppen in m’n blog!

Met hoeveel kussens slaap jij?
Ik slaap met 1 kussen. Vroeger wilde ik altijd zoveel mogelijk kussens op m’n bed, omdat ik dat zo leuk vond staan als ik het bij anderen zag, maar eigenlijk is het totaal niet praktisch. Je zou ze dan elke avond weer allemaal van je bed af moeten halen én als ik met meer kussens slaap, word ik standaard wakker met pijn in m’n nek.

Ben je een ochtend of avond persoon?
Ik ben 100% een avond persoon. Zoals nu wel duidelijk is, kan ik dus echt niet vroeg op staan. ’s Ochtends ben ik niet vooruit te branden en denk ik elke keer weer ‘ik ga vanavond heel vroeg naar bed, want ik ben doodmoe’, terwijl ik ’s avonds ineens zoveel energie heb dat ik weer tot heel laat op blijf en van alles kan en wil gaan doen.

Ben je geordend of rommelig?
Ligt eraan. Mijn kamer en bureau zijn bijvoorbeeld echt een puinhoop en dit kan ik ook nooit langer dan een week opgeruimd houden. Maar wat verslagen, werk en dat soort dingen betreft ben ik juist super geordend en houd ik er echt niet van als iets chaotisch/rommelig gaat.

Wat wil je op dit moment graag zien?
Ik heb eerlijk gezegd geen idee. Misschien is de film ‘Finding Dory’ wel een leuk idee!

Wat verwacht je in 10 jaar te hebben bereikt?
Ik durf niet te zeggen dat ik het verwacht, maar ik hoop natuurlijk wel dat ik over 10 jaar een eigen hotel heb. In de jaren daarvoor heb ik veel van de wereld gezien samen met Sam, veel werkervaring en kennis opgedaan en heb ik nog steeds dezelfde goede vrienden en meer.

Wie mis je op dit moment?
Sam! Mijn vriend werkt sinds eind mei voor 6 maanden (dus t/m november) op een cruise schip van de Holland Amerika Lijn (namelijk de MS Zuiderdam, zie de foto hieronder). Hij werkt in een restaurant op de boot en vaart tussen verschillende landen, zoals Duitsland, Rusland, Scandinavië, en later Amerika, Canada en het Caribisch gebied.

MS Zuiderdam

Wat is jouw favoriete lichaamsdeel van jezelf?
Ik vind het heel erg, maar op dit moment weet ik het niet. Ik ben wel trots op m’n sproeten en ogen, maar of die dingen tellen als lichaamsdelen…

Ben je verlegen?
Ja, ik ben heel erg verlegen. Mijn vrienden zullen dit misschien niet zeggen, want bij hen ben ik altijd compleet mezelf, lekker gek en gezellig, maar bij nieuwe, onbekende mensen (vooral in een groep) ben ik super verlegen en kijk ik eerst de kat uit de boom voordat ik me pas weer als mezelf gedraag. Ik zeg dan ook weleens dat ik 2 persoonlijkheden heb; 1 bij m’n vrienden en familie en 1 bij onbekenden.

Heb je een accent?
Nee, volgens mij niet. Ik heb het in ieder geval nog nooit gehoord van mensen. Maar als het wel zo is, zal het wel Rotterdams zijn, want af en toe komt er zeker wel een plat Rotterdams woordje uit m’n mond.

Zussen/broers, hoe oud?
Ik heb 2 broertjes en 1 zusje. Jonathan is 19, Max is 17 en Babette is 13.

Broers en zussen
San Diego Zoo 2011.

Heb je huisdieren?
Ik heb een hond, genaamd Baco en een konijntje, genaamd Mickey. Wij hebben al m’n hele leven ook altijd katten gehad, maar helaas zijn onze 2 katten (Siepie en Teigetje) het afgelopen halfjaar allebei overleden en willen we nog even wachten met 2 nieuwe katjes.

Baco.jpg

Hoe ziet jouw dagelijkse leven eruit?
Op dit moment is mijn dagelijks leven best wel saai. Aangezien ik momenteel geen werk heb, zit ik hele dagen thuis. Hier doe ik wel het een en ander om m’n moeder te helpen, zoals boodschappen, koken, wassen en de hond uitgebreid uitlaten, maar dit is natuurlijk niet hoe ik mijn leven het liefst zie. Verder zoek ik af en toe naar een leuk bijbaantje voor de komende tijd, doe ik weer steeds iets meer aan sport en omdat het nu vakantieperiode is, ga ik binnenkort ook op vakantie. Ook doe ik leuke dingen met vrienden, zoals uit eten gaan of een drankje doen etc. En vanaf nu komt er natuurlijk bij dat ik dagelijks aan m’n blog werk!

Dit waren alle vragen. Als het goed is, kennen jullie me nu wat beter en is het duidelijk wie het meisje achter deze blog nou is! 🙂 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.