Food&Drinks

Nieuw bij BloggenmetAnna; Cocktails!

BloggenmetAnna krijgt een nieuwe serie! Waarschijnlijk verraden de foto en de titel hierboven het onderwerp al, maar ik zal toch nog even uitleggen wat het inhoudt…

Sam is al jaren geïnteresseerd in de European Bartender School (EBS). Hij volgt de school volop op Social Media kanalen, hij heeft vaak genoeg gezegd dat hij graag een keer zo’n cursus zou willen volgen en het leuke is dat we ze ook weleens zijn tegengekomen tijdens onze vakantie op Kos en in Londen. En ja hoor, het is hem gelukt! Zodra onze verhuizing naar Londen zeker was, heeft hij zich ingeschreven voor de cursus in de maand januari.

Inmiddels heeft hij de cursus alweer afgerond! Naast de certificaten, heeft hij ook twee mooie boeken met allerlei informatie en super veel recepten aan de cursus over gehouden en deze recepten willen we het liefst allemaal zo snel mogelijk uitproberen. Op de foto hieronder staan 2 cocktails die Sam samen met zijn team voor EBS heeft gemaakt!

Dat brengt me dus bij deze serie: we zijn allebei geïnteresseerd in cocktails (ik vind ze vooral erg lekker haha!) en Sam heeft nu de juiste boeken en materialen, dus het leek ons leuk om hier een serie over te gaan maken op mijn blog!

Dus de komende tijd zullen er diverse cocktails, gemaakt door Sam en mij, met recept, uitleg en foto’s voorbij komen op m’n blog. Ik hoop dat de nieuwe serie in de smaak zal vallen en dat we jullie kunnen inspireren met de lekkere recepten!

Welke cocktail zou jij graag willen zien? Let me know in the comments 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.